U bevindt zich hier: Home » moeders » Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend

Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend

Geschreven door

Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend

Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend. In ieder geval niet zo naïef zijn: de hoeveelheid telt.

Noem mij bleu en preuts, maar soms kan ik er met de pet niet meer bij. De eerste zoen is al lang niet meer belangrijk. Het gaat erom hoe vaak je per avond “gebekt” hebt. Pardon? Ik zal het even vertalen voor de nog jonge ouders onder ons: bekken is tongzoenen. Daar moet je van bijkomen hè.

Ik wel althans. Zeker als een andere moeder mij vol trots vertelt dat haar zoon op een avond een record aantal had “gebekt” en dat hij ook aan “sociaal bekken” deed. Dat betekent dat hij het muurbloempje de avond van haar leven had bezorgd door ook even bij haar langs te gaan.

Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend

Mijn eerste zoen was niet wat ik ervan verwacht had. Maar dat kwam door de andere partij: ik was helemaal niet verliefd op die jongen. De jongen erna was mijn eerste grote liefde en daar kijk ik nog altijd met veel plezier en liefde op terug. Die eerste heb ik toch een beetje spijt van en daardoor verdrongen (en dan hebben we het alleen nog maar over zoenen hoor!). Ik hoop toch zo dat mijn kinderen met een goed gevoel op deze eerste ervaring terug kunnen kijken. Niet een onderwerp wat ze graag met mij bespreken.
Lees meer bij deopgroeipraktijk.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com