Gerelateerde artikelen

  • Polscorsage maken voor de bruid doe je zo Polscorsage maken voor de bruid doe je zo
  • Insecten prepareren is ook een hobby Insecten prepareren is ook een hobby
  • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
  • Waszak met naam op kinderkamer is handig Waszak met naam op kinderkamer is handig
  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
  • Creatief ontspannen voor het slapengaan Creatief ontspannen voor het slapengaan
hobby

Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ????

Genieten, ontspannen, bezig zijn .... met wat ????Genieten, ontspannen, bezig zijn. Welke activiteiten passen het beste bij jouw persoonlijkheid. Met andere woorden: van welk type activiteiten geniet je het meest?  Waar kun jij van genieten, wat is je hobby, doe de interessetest.
Bij mij klopte het perfect, ik ben het hobby prototype !!!! Hahaha ……..

Genieten, ontspannen, bezig zijn

De interessetests bestaat uit twee delen. In het eerste deel geef je voor elke van de 23 hoofdsectoren aan in hoeverre je erin geïnteresseerd bent. In het tweede deel zoom je in op de vier sectoren die het meest jouw interesse hadden. Je geeft daarbij voor de subsectoren van die vier aan hoe interessant ze voor jou zijn. In totaal duurt de test minder dan tien minuten.

Je geeft je mate van interesse aan met behulp van een slider. Hoe verder je het blokje naar rechts (richting het plusteken) verschuift, hoe groter je interesse voor de betreffende sector. Hoe verder naar links (richting het minteken), hoe minder interesse. Hieronder zie je een voorbeeld van zo’n slider. Verplaats het blokje daarop om het eens te proberen en je kunt daarna de test starten.