Gerelateerde artikelen

  • Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen
  • Haakpatroon zomers tasje in pastelkleur Haakpatroon zomers tasje in pastelkleur
  • Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken
  • Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen
  • Plannen maken en levensstijl verbeteren Plannen maken en levensstijl verbeteren
hobby

Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ????

Genieten, ontspannen, bezig zijn .... met wat ????Genieten, ontspannen, bezig zijn. Welke activiteiten passen het beste bij jouw persoonlijkheid. Met andere woorden: van welk type activiteiten geniet je het meest?  Waar kun jij van genieten, wat is je hobby, doe de interessetest.
Bij mij klopte het perfect, ik ben het hobby prototype !!!! Hahaha ……..

Genieten, ontspannen, bezig zijn

De interessetests bestaat uit twee delen. In het eerste deel geef je voor elke van de 23 hoofdsectoren aan in hoeverre je erin geïnteresseerd bent. In het tweede deel zoom je in op de vier sectoren die het meest jouw interesse hadden. Je geeft daarbij voor de subsectoren van die vier aan hoe interessant ze voor jou zijn. In totaal duurt de test minder dan tien minuten.

Je geeft je mate van interesse aan met behulp van een slider. Hoe verder je het blokje naar rechts (richting het plusteken) verschuift, hoe groter je interesse voor de betreffende sector. Hoe verder naar links (richting het minteken), hoe minder interesse. Hieronder zie je een voorbeeld van zo’n slider. Verplaats het blokje daarop om het eens te proberen en je kunt daarna de test starten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?