Gerelateerde artikelen

  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
moeders

Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon

Opvoeden van kinderen met gebruik telefoonOpvoeden van kinderen met gebruik telefoon. De algemene telefoon opvoed tips zijn duidelijk afspraken maken (zoals wie betaalt de extra kosten) met je kind en ingrijpen als de kinderen deze afspraken niet nakomen. Is de telefoon stuk, dan natuurlijk niet direct klaarstaan met een nieuwe en tijdens eten en slapen telefoon uit.

Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon

Ben jij het zat dat je kind je nooit en regelmatig niet terugbelt? Dan kun je daar verandering in brengen. Je kunt de telefoon van je kind namelijk blokkeren als hij of zij niet terugbelt. Om de telefoon te deblokkeren, moet je kind eerst jou bellen, daarna krijgt je kind een wachtwoord waarmee de telefoon weer aan gaat. Vertel wel duidelijk aan je kind dat je dit geïnstalleerd hebt, om problemen te voorkomen. Dat is toch handig!! Gebruik daarvoor de app: Ignore no more