Gerelateerde artikelen

  • Verjaardagskalender simpel en gratis Verjaardagskalender simpel en gratis
  • Oude paraplu veranderen in een parasol Oude paraplu veranderen in een parasol
  • Gratis patroon katoenen luier van stof Gratis patroon katoenen luier van stof
  • Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip
  • Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving
  • Tochtkussen maken met deze werkbeschrijving Tochtkussen maken met deze werkbeschrijving
hobby

Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus

Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus. Met deze duidelijke stap voor stap afbeeldingen kan je zelf een echt quilt vol met harten maken. In de website klik je op “next” en je ziet hoe je de lapjes stof kunt knippen en aan elkaar kunt naaien. Het is wel handig als je als wat ervaring hebt met quilten en patchwork.

Patchwork is het aan elkaar naaien van lapjes stof. ‘Patch’ is het Engelse woord voor lapje stof. Met deze lapjes, bijvoorbeeld geknipt uit restjes stof, knip je de basisvormen voor je quiltpatroon of patchwork patroon. Door creatief om te gaan met kleuren en vormen zijn er ontelbare gevarieerde mogelijkheden.

Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus

 

Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?