U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Blijvend stoppen met roken door creativiteit

Blijvend stoppen met roken door creativiteit

Geschreven door Elenea
Blijvend stoppen met roken door creativiteit

wallpapers.free-review.net

Blijvend stoppen met roken door creativiteit. Als je stopt met roken weet je niet wat je met je handen moet doen. Om je handen enige bezigheid te geven, kan je gaan breien, want als je breipennen in je handen hebt, is er geen ruimte voor een sigaret.

Blijvend stoppen met roken door creativiteit

Maar breien vindt niet iedereen leuk. Dus een goed alternatief is creatief aan de slag gaan. Lees het verhaal van Anja, ze rookt nog steeds niet!
Surf naar anjavandepoll.nl : Schilderen is mijn passie. Jeugdig tekentalent werd uiteindelijk een serieuze toewijding. Wanneer ik maar kan, breid ik mijn kleurrijke wereld uit. Altijd kijk ik om mij heen, op zoek naar nieuwe onderwerpen, kleuren, materialen en invalshoeken. Regelmatig studeer ik om nieuwe vaardigheden op te pikken. Vele onderwerpen passeren de revue in mijn oeuvre. Denk aan dieren, bloemen, mensen, groente, fruit, tuinen, bootjes, landschapjes, ondergaande zonnen, aquaria tot gebakken vis. Mijn camera gaat altijd mee op excursie of op reis, waardoor ik bijzondere momenten, unieke lichtinval of prachtige kleuren kan pakken en bewaren. Sommige foto’s gebruik ik als studie voor mijn schilderijen, anderen om unieke kunstkaarten te creëren”.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Stoppen met roken oktober 27, 2009 - 11:39 pm

Stoppen met roken is lastig.. maar er zijn toch wel diverse hulpmiddelen om dit te kunnen bereiken. Meestal is het gewoon zoeken naar de hulpmiddelen die het beste bij jou passen.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com