U bevindt zich hier: Home » hobby » Sinterklaas surprises met tips en trucs

Sinterklaas surprises met tips en trucs

Geschreven door ellenhobby

Sinterklaas surprises met tips en trucsSinterklaas surprises met tips en trucs. In oktober begint het al. Dan bezoeken jullie de hobby.blogo en bombarderen mij met vragen of ik een goed idee heb voor een surprise. Nou, inmiddels heb ik, met de bezoekers van de hobby.blogo, al heel veel mensen aan een leuke tip geholpen.

Sinterklaas surprises met tips en trucs

Heb jij nog een goed idee, deel dat dan met alle bezoekers van de hobby.blogo door mij jouw surprise idee en tip te emailen of jouw idee en tip te schrijven in een reactie onder een Sinterklaas artikel.

Voor alle hobby.blogo sinterklaas surprise tips en trucs klik je op : SINTERKLAAS SURPRISE

Gerelateerde artikelen

5 reacties

sem november 17, 2010 - 5:16 pm

Ik had een vraagje aan wat mensen die misschien ook op deze site kijken.
Ik moet een surprise maken, en ik heb mijn tante. Ze gaat heel erg vaak naar de rommelmarkt dus zat ik te denken om daar iets mee te doen, alleen nu weet ik niet wat. Ik zat al te denken aan een kijkdoos maar dat is ook niet echt orgineel. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Reageer
Elenea november 17, 2010 - 5:43 pm

@Sam. Ga op zoek naar echt een super mega grote doos. Vul deze met allemaal spullen voor een rommelmarkt (oude lampenkap, oude theemuts, etc………. en een ding is natuurlijk het echte sinterklaas kado. Vul de doos op met heel veel papiersnippers……. lekker rommelig !!!! Goed dichtplakken en de doos eventueel beschilderen als een kraam van de rommelmarkt en maak er een gedicht bij.
Misschien heb je iets aan deze marktkraam kleurplaat

Reageer
Jasper november 22, 2010 - 10:04 pm

Hallo allemaal,

Ik heb een vraagje aan iedereen die op deze site kijkt. Ik moet een surprise maken voor iemand die:
-Ontzettend druk is
-Zich niet aan de regels houdt
-Goed is in sport(vooral in hockey, maar dat vindt ik niet origineel)
-Gemiddeld een 1 staat voor Engels
-Een ontzettende versierder is
Al deze dingen, maar ik kan nog steeds geen surprise bedenken! Help alsjeblieft!
Thanks, Jappie

Reageer
sharon november 23, 2010 - 4:50 pm

hooi,
ik en marloes moeten een surprise maken voor 2 jongens uit de klas! alleen ze houden allebei van iets anders?! de ene houdt van tv kijken, skieeën en voetballen en de andere van zwemmen, lezen, pizza eten en judo! wij dachten om een pizza te maken en dat dat zegmaar de pizza de mat is waar je op judo ofzo iets! maar we denken dat dat niet echt zo’n leuk idee is kunt u helpen ? ik hoop dat je snel kan reageren! 🙂 alvast bedankt !
sharon & marloes

Reageer
Hajar november 27, 2010 - 1:52 pm

Hooii , ik moet een suprise maken voor een jongen die heel erg van vrachtwagens houdt heeft iemanf tipss ??

Groetjes , en alvast bedankt .

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com