U bevindt zich hier: Home » sinterklaas surprise » Snelle sinterklaas surprise maken

Snelle sinterklaas surprise maken

Geschreven door ellenhobby
Snelle sinterklaas surprise maken

Bron: educationalcoloringpages.com

Snelle sinterklaas surprise maken. Snel nog even een Sinterklaas surprise maken doe je zo met deze tips en trucs:

Snelle sinterklaas surprise maken

  1. Een klein cadeautje kan je voorzichtig en vrijwel onzichtbaar in een spons doen. Maak er dan Sponge Bob (met deze kleurplaat) van door er armen, benen en een gezicht op en aan te plakken. De spons is dus het lijf en de kleurplaat kan je erbij gebruiken met enige fantasie.
  2. Een niet al te lekkere surprise maak je met een grote doos. Pak het cadeautje goed in met plastic, doe het cadeautje in de schoenendoos en vul de doos met een vies papje. Dat vieze papje maak je van krantensnippers, oud brood en water en daar kan je wat behangerslijm door doen (zie verpakking voor de verhouding). Een grote doos kan je verder opvullen met lege goed schoongemaakte melkpakken e.a. ……..
    Plak de doos goed dicht met papiertape en beschilder de doos met onverdunde acrylverf.
  3. Zoek een oude knuffelpop en haal het lijfje aan de voorkant voorzichtig los. Vul de buik met het sinterklaascadeautje en vul de buik verder op met zachte watten of poppenvulling. Naai er een nieuw lapje stof goed vast overheen en klaar is je sinterklaas surprise.
  4. Je kan een oud brood bij de bakker halen. In de korst snij je er een stukje uit, waardoor je het brood kan uithollen en vullen met je sinterklaascadeautje en krantensnippers. Leg het uitgesneden stukje er weer tussen en plak met een beetje lijm vast.
  5. Een overhemd of blouse als surprise, klik op snelle-sinterklaas-surprise-en-cadeauverpakking
  6. Een lievelingsdier maken met een bouwplaat
  7. Met een beetje fantasie maak je snel een fantasiedier van een wijnfles koker of van een Pringles bus. Doe je cadeu in de koker en vul verder op met krantensnippers. Pak de koker in met gekleurd papier en beschilder de koker met ogen, neus en mond en versier de koker als een dier met oren, staart en poten gemaakt van (gekleurd) karton e.a ……
  8. Maak een snelle surprise met behulp van een van onderstaande video’s

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com