Gerelateerde artikelen

 • Tekenen en schilderen als Van Gogh oefenen Tekenen en schilderen als Van Gogh oefenen
 • Schets en aquarel van Saab uit 1965 Schets en aquarel van Saab uit 1965
 • Stoffen schilderijen magisch en verrassend Stoffen schilderijen magisch en verrassend
 • Knutselen met kinderen tips en ideeen Knutselen met kinderen tips en ideeen
 • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
 • Masker tekenen en kleuren met krijt Masker tekenen en kleuren met krijt

Markers op alle materialen en ruim toepasbaar

Markers op alle materialen en ruim toepasbaarMarkers op alle materialen en ruim toepasbaar. Carmel’s Fine Line Paint Markers combineren de betrouwbaarheid van verf met de markeer nauwkeurigheid van de beste marker tips. Of je nu een klein oppervlak markeert of alleen gemakkelijk leesbare markeringen nodig hebt, deze markers zijn de oplossing voor jou.

Markers op alle materialen en ruim toepasbaar

Je kunt deze (permanente) markers gebruiken op metaal, hout, spaanplaat / MDF, steen, plastic, PVC, rubber, glas, karton, canvas, terracotta, enz. Er zijn ook Jumbo Markers die meer dan 1 cm breed schrijven of tekenen.

Bekijk hier alle mogelijkheden en gebruiksaanwijzingen over

 • Verf kleurpotloden
 • Verf markers
 • Houtskool
 • Solide verf markers
 • Verfkrijtjes
 • Metaal verf markers
 • Waterverf markers en meer

en bekijk alle video’s

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?