U bevindt zich hier: Home » hobby » Gratis borduurpatroon voetbal, rugbybal e.a.

Gratis borduurpatroon voetbal, rugbybal e.a.

Geschreven door Elenea

"Gratis

Gratis borduurpatroon voetbal, rugbybal e.a. Iemand vroeg mij naar een kruissteekpatrooon of borduurpatroon van een voetbal en die heb ik gevonden. Maak je eigen keuze. Surf naar crossstitch.about.com

Kruissteken borduren is makkelijk, maar je moet wel geconcentreerd blijven. Ook belangrijk is dat je de draden gelijkmatig aantrekt, zodat alle kruisjes exact gelijk zijn. Dat geeft het mooiste resultaat. Ballen borduren is een leuke oefening en origineel om cadeau te geven aan de sporter.

Kruissteek borduren doe je zo:

De kruissteek bestaat uit 2 halve kruissteken die in tegenovergestelde richting over elkaar heen liggen. Het mooiste resultaat wordt bereikt wanneer alle bovenste diagonalen van de kruissteken in dezelfde richting liggen. Een mooi en regelmatig kruissteek borduurwerk krijg je door eerst de onderste helften van een rij kruissteken te borduren en vervolgens de bovenste helft. De onderste helft loopt van rechtsonder naar linksboven (of andersom) en de bovenste van linksonder naar rechtsboven (of andersom). Bekijk de stap voor stap afbeeldingen hier.

Gratis borduurpatroon voetbal, rugbybal e.a.

Bron: l.pinterest.com/513269688754378067

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com