U bevindt zich hier: Home » hobby » Patroon multiculturele poppen zelf maken

Patroon multiculturele poppen zelf maken

Geschreven door Elenea

Patroon multiculturele poppen zelf maken. Bij tijdschrift Ook vond ik jaren geleden de patronen om deze twee schattige poppen, “Duo Penotti” zelf te maken uit restjes stof, vilt, wol, sierbandjes, applicaties, franjeband etc…… gewoon uit het materiaal dat iedere creatieveling in huis heeft.

Patroon multiculturele poppen zelf maken

Kinderen spelen graag met poppen. Helemaal met deze zelfgemaakt, hippe multi-cultipoppen. Snel en simpel te maken, en een uniek cadeau voor je kleinkind!

Benodigdheden

Werkwijze

Neem voor een lijfje het patroontje over en speld dit op twee laagjes vilt. Stik er eerst omheen, (stik voor de haren een stukje franjeband er tussenuit) en knip dan pas uit. Laat een opening open om te vullen, vul met wattine en stik dicht. Stik stukjes klittenband op één handje aan de voorkant en op één handje aan de achterkant. Neem voor het jurkje het patroontje over en knip dit uit het vilt. Stik er verschillende bandjes op en stik er stukjes klittenband op vast om het jurkje te sluiten. Stik kleine applicaties over de sluiting en op het hoofdje.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

lisettemink mei 11, 2010 - 5:30 pm

hallo,
hebben jullie ook kleine heksenjurkjes eventueel om zelf te maken.
ik zou graag spoedig van u horen. bedankt hiervoor gr lisette

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com