U bevindt zich hier: Home » fun en feestdagen » Smileys en emoticons gebruiken en tips

Smileys en emoticons gebruiken en tips

Geschreven door Elenea

Smileys en emoticons gebruiken en tipsSmileys en emoticons gebruiken en tips. Laatst stuurde ik de zoon van een vriendin een felicitatie-sms voor zijn 17e verjaardag. Zijn antwoord: “ Dank maar wie is dit? Xx”. Die twee kusjes deden mij glimlachen, maar ook verwonderen. Hoe gemakkelijk wordt er op social media gestrooid met kusjes? Toen ik de jongen later in het echt tegenkwam, begon hij meteen over die kusjes. Die kusjes voegde hij standaard toe, zo verklaarde hij enigszins beschaamd.

Smileys en emoticons gebruiken en tips

Jongens en meisjes, maar ook meisjes onderling, gooien elkaar dood met allerlei virtuele smakzoenen, liefdesbetuigingen en half oneerbare voorstellen. In het echte leven doen ze hopelijk minder klef en is er op dat vlak weinig veranderd?

Voor wie iets anders wil sturen dan een kusje, lees je hier de officiele betekenis van alle emoji (emoties).

En kleine tip:

😡                       (is de kus-smiley).

Voor wie hier aanstoot aan neemt:

(:-(                (Smiley terugnemen)

Emoties kan je ook tekenen, beetje oefenen met de video:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com