U bevindt zich hier: Home » hobby » Rozen van papier en papieren rozen maken

Rozen van papier en papieren rozen maken

Geschreven door Elenea

Rozen van papier en papieren rozen maken. Voor opdrachten o.a. voor bruiloften, decoraties en speciale gelegenheden kan je de rozen vanuit Frankrijk laten opsturen. Je kan ze ook zelf leren maken tijdens een workshop in Frankrijk in de Drôme Provençale en in Nederland.
De rozen worden met een speciale techniek gemaakt, zodat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Janny schrijft mij dat zij het erg leuk vindt om de rozen te (leren) maken, want iedere roos is uniek. Er zijn workshops van theerozen en/of engelse oude rozen. Nieuw zijn de pioenrozen!

Rozen van papier en papieren rozen maken

Door de vele aanvragen geeft Janny van der Vliet weer een reeks workshops engelse rozen maken in Nederland (o.a. Amersfoort, Groessen en ook kan Janny op lokatie komen voor groepen). De prachtige pioenrozen heeft zij zo bedacht dat ze niet moeilijk zijn om te maken en heel mooi zijn om te zien. Ook in seizoenstinten.
Informatie over de data van de workshop weelderige engelse tuinrozen en voor inschrijven, surf je naar rozenvanpapier.com

De nieuwste modellen zijn sprookjesachtig mooi om te zien en zijn leuk om te maken. “U zal er nog lang plezier van hebben, ze verwelken niet!”

  • De workshops duren een lange middag in haar franse boerderij in de Drôme Provençale. Klik op rozenvanpapier.com
  • Janny meldde mij dat er ook bij haar kant en klare pakketjes te bestellen zijn.

BRON foto’s: Copyright@ rosesdepapiers.

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Patricia kral januari 12, 2007 - 9:02 pm

Ik denk dat Janny een boek zou kunnen uitgeven.
De finesses kun je dan bij haar leren tijdens de workshops.
En met een boek als begin worden denk ik veel mensen enthousiast. Frankrijk is mij te ver, maar een boek over de technieken en materialen zou ik wel kopen.

Patricia Kral

Reageer
Rozemarijn juli 26, 2007 - 11:15 pm

jammer dat er geen workshop te zien is op de site

Reageer
Elenea juli 26, 2007 - 11:20 pm

@Rozemarijn. Als je bloemen papier in de zoekoptie van dit weblog typt, vind je online werkbeschrijvingen van papieren bloemen maken.

Reageer
lizette pinas augustus 9, 2010 - 3:37 pm

ik zou graag wat informatie hierover willen ontvangen.
ben erg bezig met kinderen in een kansarme buurt
groetjes lizet 0613404663

Reageer
Elenea augustus 9, 2010 - 5:11 pm

@Lizet. Als je op de links in het bovenstaande artikel klikt, kan je alle informatie vinden over de workshop papieren bloemen maken.

Reageer
Johanna mei 22, 2011 - 11:04 am

Toen Janny nog in Nederland woonde heb ik in 2003/2004 een workshop gevolgd waar ik papieren rozen heb leren maken. Sinds 2005 woont zij met haar gezin in Frankrijk en heeft zij alles rondom de ROOS enorm uitgebreid. Ook in Frankrijk zijn workshops in het Nederlands, Frans en Engels te volgen. In Nederland geeft zij nog steeds enkele keren per jaar workshops en deze zijn al snel volgeboekt. Op 14 mei heb ik samen met mijn dochter een workshop in Amersfoort gevolgd. Leuk weerzien en weer veel geleerd. Heel erg leuk om te zien hoe Janny zich heeft ontwikkeld en zo leuk om iemand tegen te komen die zo gepassioneerd is van haar hobby/werk.
Tja en als je een passie hebt kun je die niet uitschakelen en daarin ga je nooit met pensioen, dat is een onderdeel van je ikje!! Heel veel succes nog.
Lieve en creatieve groet van Johanna

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com