U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Top vijf verkleden kinderen en volwassenen

Top vijf verkleden kinderen en volwassenen

Geschreven door Elenea

Top vijf verkleden kinderen en volwassenen. Misschien om je op een idee te brengen of om je juist NIET zo te verkleden. Als je verkleed bent en een masker draagt, kan je je lekker gek doen en dingen zeggen of schunnige liedjes zingen en niemand herkent je. Voor mij geen feest, maar wel voor veel mensen die zich uitleven o.a. met het carnaval of tijdens een bal masque.Top vijf verkleden kinderen en volwassenen. Misschien om je op een idee te brengen of om je juist NIET zo te verkleden. Als je verkleed bent en een masker draagt, kan je je lekker gek doen en dingen zeggen of schunnige liedjes zingen en niemand herkent je. Voor mij geen feest, maar wel voor veel mensen die zich uitleven o.a. met het carnaval of tijdens een bal masque.

Top vijf verkleden kinderen en volwassenen

Top 5 verkleden voor kinderen

  1. Prinses
  2. Heks
  3. Piraat
  4. Zorro / Spiderman
  5. Spook

Top 5 verkleden volwassenen 

  1. Piraat
  2. Boer
  3. Heks / vampier
  4. Vogelverschrikker
  5. Clown

Wil je meer leuke carnavalskleding en verkleden tips en ideeën? Klik dan eens hier, dan vind je ideeën om origineel verkleed te gaan naar jouw feest! Voor alle themafeesten hebben wij een bijpassend kostuum! Ga gerust zitten en maak je keuze of krijg inspiratie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com