U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tips

Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tips

Geschreven door Elenea

Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tipsFotos in je interieur verwerken met deze vijf tips. Foto’s ophangen in je interieur of woonkamer geeft een persoonlijke toets aan de stijl. Soms zijn foto’s meer dan kostbare herinneringen. Ze kunnen ook de meest emotionele of dankbare momenten zijn waar je steeds naar wil opkijken. Met deze vijf creatieve oplossingen maak je alvast meer dan gewoon een foto aan de muur.

Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tips

Eén foto aan de muur waar een statement of iets waardevols achter zit: Sommige foto’s kunnen echt wel iets waardevol betekenen in je leven. Het zijn die momentopnames waar je dankbaar naar terugkijkt en tegelijkertijd iets moois en waardevol. Door deze foto extra groot te laten afdrukken kan je echt een statement maken in je woonkamer. Je kan er zelfs voor kiezen om de foto op glas of op hout af te drukken zodat deze foto wel de aandacht trekt en zijn statement opeist. Je kan er voor kiezen om de foto centraal te plaatsen en afhankelijk van de kleurtinten die erin verwerkt zijn, kan je deze laten terugkomen in verschillende vormen zoals kaarsen, vazen of kussens. Door het kleurenpallet als één geheel te beschouwen, vestig je de aandacht op deze dierbare herinnering.

Foto’s op de kast achter elkaar plaatsen zoals in een atelier Je kan ervoor kiezen om verschillende foto’s na elkaar te plaatsen op een kast om zo een één geheel te maken met herinneringen. Deze foto’s kan je na verloop van tijd eens veranderen om weer een nieuw geheel samen te stellen of een andere momentopname te tonen. Hiervoor hoef je geen zelfde kadertjes te gebruiken want het mag zelfs nonchalant neergezet zijn.

Een fotomuur vol levendige herinneringen: In een fotomuur kan je pas echt je creativiteit en je persoonlijkheid in kwijt. Met een fotomuur vol herinneringen, geef je ook aan dat die momentopnames echt belangrijk waren. Je kan de foto’s in verschillende groottes laten afdrukken, zowel zwart-wit als kleur en tussenin een paar prachtige teksten of quotes om het moment te benadrukken.

Foto’s aan de lijn op de muur: Nog een creatieve oplossing voor foto’s op te hangen is met een fotolijn. Met mini knijpertjes hang je deze foto’s als het ware zoals was aan de lijn omhoog. Je hangt een ijzerdraad of ander touw van de ene kant van de muur naar de andere kant. Zo creëer je een fotolijn met je meest, vrolijke herinneringen aan de muur. De foto’s zijn als het ware met elkaar verbonden wat nog een speels effect geeft aan je muur.

Foto’s in een fotolijstplank groeperen: Deze foto’s kan je zo gemakkelijk groeperen en sorteren in een fotolijstplank. De foto’s zijn verbonden met elkaar en je kan ook verschillende varianten in de fotolijsten of manier van afdrukken gebruiken om een speciaal en speels effect te creëren. Hier kan je ook kiezen of je voor kleur of zwart-wit foto’s gaat. Net zoals je ook kan kiezen op welke ondergrond je de foto’s kan laten afdrukken.

Bron: https://www.herinneringenoplinnen.nl/

Foto’s aan de lijn op de muur

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com