U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken

Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken

Geschreven door Elenea

Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken

Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken

Alle werkstukken uit de boeken zijn in een mum van tijd klaar. Zpagetti is ontstaan vanuit een passie voor mode, creativiteit en duurzaamheid. Zpagetti wordt gemaakt uit restmateriaal van de textielindustrie. De stof is altijd in hippe modekleuren beschikbaar. Door de afwijkende vorm en afmeting, heb je er wel een XXL haaknaald bij nodig.

  • Boeken bestellen, klik hier en maak je keuze.
  • Gratis Zpagetti patronen en RibbonXL patronen. Een flink aantal zijn gratis Zpagetti patronen en kun je vrijelijk downloaden en verspreiden. Andere Hoooked patronen hebben copyright en zijn te koop in de webshop voor een kleine vergoeding, die wij overmaken aan de maker van het patroon. In ieder geval vind je hier genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan met Hoooked.

https://www.youtube.com/watch?v=c5EQ31z4v-8&list=PLQBaySG3Dp30MhUmXW2FSLvLrmL39OYqh

Je kan het garen ook zelf maken, bekijk de video:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com