Gerelateerde artikelen

  • Stof afbinden en verven in de magnetron Stof afbinden en verven in de magnetron
  • Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc Papierklei keramiek zelf maken met snelle truc
  • Patroon roos haken met leuke haakpatronen Patroon roos haken met leuke haakpatronen
  • Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby
hobby

Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken

Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken

Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken

Alle werkstukken uit de boeken zijn in een mum van tijd klaar. Zpagetti is ontstaan vanuit een passie voor mode, creativiteit en duurzaamheid. Zpagetti wordt gemaakt uit restmateriaal van de textielindustrie. De stof is altijd in hippe modekleuren beschikbaar. Door de afwijkende vorm en afmeting, heb je er wel een XXL haaknaald bij nodig.

  • Boeken bestellen, klik hier en maak je keuze.
  • Gratis Zpagetti patronen en RibbonXL patronen. Een flink aantal zijn gratis Zpagetti patronen en kun je vrijelijk downloaden en verspreiden. Andere Hoooked patronen hebben copyright en zijn te koop in de webshop voor een kleine vergoeding, die wij overmaken aan de maker van het patroon. In ieder geval vind je hier genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan met Hoooked.

Je kan het garen ook zelf maken, bekijk de video:

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?