Gerelateerde artikelen

  • Een eigen poppenhuis bouwen Een eigen poppenhuis bouwen
  • Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken
  • Gratis patroon peuter luierbroekje Gratis patroon peuter luierbroekje
  • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
  • Mobiel van schelpen maken doe je zo Mobiel van schelpen maken doe je zo
  • Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken
hobby

Zandkastelen bouwen met de kinderen

 

zandkastelen bouwen met de kinderenZandkastelen bouwen met de kinderen. Jullie hebben allemaal vast wel eens een zandkasteel gebouwd aan de kust. Dat is best moeilijk. Mijn vader maakte jaren en jaren geleden (1957) een prachtig zandbeeld voor mijn broer en mij.

Zandkastelen bouwen met de kinderen

Gelukkig heeft hij er een foto van gemaakt, want na enige tijd spoelde de zee bij Katwijk onze luxe zandauto beetje bij beetje weg.
Vaders, technische grote broers of opa’s bouwen op het strand voor de kinderen een zandauto en hou rekening met het getij: eb en vloed, want dan heb je nog enige tijd plezier van jouw zandbeeld. De kinderen vergeten dit NOOIT.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?