Gerelateerde artikelen

  • Handgemaakte producten en Etsy inspireren Handgemaakte producten en Etsy inspireren
  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
  • Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Oost Indische kers geeft inspiratie Oost Indische kers geeft inspiratie
hobby

Oude deuren vertellen een verhaal

Oude deuren vertellen een verhaalOude deuren vertellen een verhaal. Iedere (oude) deur, gesloten of open deuren, krakkemikkig of juist super gaaf, ze hebben allemaal een geschiedenis. Altijd word ik er door aangetrokken en zou ik erachter willen kijken.

Mammoet Oude Bouwmaterialen is sinds 2007 een bekend adres voor oude bouwmaterialen. Ontstaan vanuit een hobby en uitgegroeid tot een van de bekendste specialisten in Den Haag en omstreken. De grote voorraad in de Lavendelstraat doet de naam Mammoet eer aan. Mammoet is gespecialiseerd in oude deuren en glas in lood. Een collectie van meer dan 6000. stuks, waaronder glas in lood-, paneeldeuren en schuifseparaties, antieke schouwen, gebrandschilderde ramen en deuren. 

Oude deuren vertellen een verhaal

Oude spullen vertellen elk op hun eigen manier een uniek verhaal. Kasten van honderden jaren oud, tafels die generaties lang gebruikt zijn. Herinneringen haal je niet alleen uit je hoofd, maar komen tevoorschijn bij het zien van bepaalde voorwerpen. Het leuke van oude spullen is dat er een verhaal achter zit, een verhaal dat je aan mensen kan vertellen.

Ik heb me voorgenomen (oude) deuren zoveel mogelijk te gaan fotograferen. Misschien een inspiratiebron voor jullie. Uiteraard zal na verloop van tijd het aantal foto’s groeien. Als jullie een foto voor mij hebben, kan je mij die e-mailen: hobby.elenea@gmail.com

 

 

,