U bevindt zich hier: Home » hobby » Verzorging olijfboom op stam op terras

Verzorging olijfboom op stam op terras

Geschreven door Elenea

Verzorging olijfboom op stam op terrasVerzorging olijfboom op stam op terras. Ook ik heb een olijfboompje (inmiddels boom) op stam. Dit is wel geen echte olijfboom, maar geeft mijn terras toch een mediterraan sfeertje. Als hij in de winter veel blad heeft verloren, dan snoei ik mijn olijfboom voor 21 juni, zodat hij in de zomermaanden weer goed kan uitlopen.

Verzorging olijfboom op stam

Overwinteren doet de olijfboom bij mij in een hoekje van het terras, redelijk droog en redelijk beschut. Ik bescherm de pot en de wortels met noppenfolie. Zorg wel dat het water er in kan en weer weg kan lopen, anders bevriezen de wortels alsnog.
Aan het eind van de zomer verplaats ik de olijfboom in een grotere pot, als dat nodig is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com