Gerelateerde artikelen

  • Sieraden maken met handige tangen tip Sieraden maken met handige tangen tip
  • Mod Podge en grote bedel maken met eigen afbeelding Mod Podge en grote bedel maken met eigen afbeelding
  • Patroon roos haken met leuke haakpatronen Patroon roos haken met leuke haakpatronen
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Handtas versieren met bungelend versiersel Handtas versieren met bungelend versiersel
  • Oude ketting nieuw leven geven met deze tip Oude ketting nieuw leven geven met deze tip
hobby

Armband maken met tomatenpuree blikje

data:text/mce-internal,content,%3Cimg%20class%3D%22aligncenter%20size-standard%20wp-image-53964%22%20src%3D%22http%3A//hobby.blogo.nl/files/2018/04/armband-maken-uit-tomatenpuree-blikje-680x680.jpg%22%20/%3EArmband maken met tomatenpuree blikje. Regelmatig krijg ik hobby tips voor mijn online vrijetijds magazine. Deze keer een tip van livingenzo. Dat was een online creatief lifestyle magazine. In dit magazine vond je alles wat met een creatieve lifestyle te maken heeft.

Armband maken met tomatenpuree blikje

HELAAS is livingenzo.com niet meer online !!!
Wil je toch de armband maken, doe het dan alleen als je handig en voorzichtig bent, want blik is vlijmscherp. Je bent gewaarschuwd !!!!

  • Met een speciale kniptang en een goede bescherming voor de handen knip je de vorm van de armband uit het blik.
  • De scherpen kanten sla je met een klein hamertje  voorzichtig weg
  • Beplak de uit het blik gesneden armband met soepel tape als extra bescherming
  • Daarna bekleed je de armband met stof die jij mooi vindt. Aan de binnenzijde vastplakken met textiellijm of netjes aan elkaar vastnaaien.

Armband maken met tomatenblikje

Of je gebruikt alleen de sluiting van een blik. Bekijk de video.

 

 

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?