U bevindt zich hier: Home » hobby » Snel quilten geeft prachtig effect en design

Snel quilten geeft prachtig effect en design

Geschreven door Elenea

Snel quilten geeft prachtig effect en designSnel quilten geeft prachtig effect en design. Heb je van mooie stof en fiberfill tussenvoering een plaid of deken gemaakt en wil je deze gaan quilten dan is dat nog een heel karwei als je dat op de traditionele manier gaat doen. Ik heb daar helaas geen tijd en geduld voor.

Snel quilten geeft prachtig effect en design

Mijn manier van quilten is simpel, eenvoudig, recht toe recht aan en geeft een prachtig effect. Met een stevige naald en stevig gekleurd garen rijg ik met een grote rijgsteek de quiltdraad door mijn deken.
Rij na rij, lekker snel en ook echt mooi.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com