U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » keuken tips » Wecken en conserveren tips en trucs

Wecken en conserveren tips en trucs

Geschreven door Elenea

Wecken en conserveren tips en trucsWecken en conserveren tips en trucs. Ook wecken en conserveren is een hobby. Het is het langdurig in goede staat houden van etenswaren. Als het fruit of de groenten het voordeligst is, koop je het in of je haalt het uit je tuin en ga je wecken / conserveren.
De glazen of aardewerk inmaakpotten, deksels, ringen zorgvuldig schoonmaken. Je bereidt de etenswaren volgens de inmaakrecepten en sluit de potten zoals in het recept staat beschreven en je plakt er een etiket op of
je maakt er een etiket op met schoolbordverf.

Wecken en conserveren tips en trucs

Er is Van Gilse geleisuiker speciaal in de handel, met extra geleerkracht, zodat je de helft minder suiker nodig hebt. De jam wordt ook nog eens gezonder en frisser van smaak. Helemaal suikervrij dan gebruik je de Van Gilse ‘Fructose’ (vruchtensuiker) met geleipoeder zonder suiker.

TIP 1 : Geef je de weckpot kado, doe er dan een leuk lapje over met een touwtje of raffia omheen.
TIP 2 : Of haak er een sierdekseltje met dit haakpatroon

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com