Gerelateerde artikelen

  • Adventskalender met stap voor stap uitleg Adventskalender met stap voor stap uitleg
  • Groene zeep goedkoop, duurzaam en geschikt voor alles Groene zeep goedkoop, duurzaam en geschikt voor alles
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
  • Sleutels herkennen aan sleutelbos met handige tip Sleutels herkennen aan sleutelbos met handige tip
  • Borden snel voorverwarmen doe je zo Borden snel voorverwarmen doe je zo
  • Wespen voorkomen in glas of schaal Wespen voorkomen in glas of schaal
hobby

Lakstempelen met lakstaafje en lakstempel

Lakstempelen met lakstaafje en lakstempelLakstempelen met lakstaafje en lakstempel. Je kan bijvoorbeeld een cadeau origineel inpakken door het pakje te verzegelen met een lakzegel. Dit is een ludieke manier om een cadeau(tje) te verpakken. Je kan je cadeau dus een extra persoonlijk karakter meegeven door deze te verzegelen met een ouderwetse lakzegel. Deze maak je van staafjes lak en een lakstempel die je kan kopen in de betere kantoorboekhandel of online bij stempels.nl/lakstempels

Lakstempelen met lakstaafje en lakstempel

De lakstempel en het lakpistool die wij gebruikt hebben kun je bestellen bij stempels.nl/laksetjes

  1. Smelt de lakstaaf m.b.v. dit lakpistool.
  2. Laat de druppels gesmolten lak op het papier vallen en druk hierin met de koude lakstempel.
  3. Een mooie lakafdruk is het resultaat
  4. Overzicht van beschikbare kleuren geschikt voor dit pistool vind je bij Flexibele zegellak

Lakpistool en andere aanvullende accessoires vind je hier.

Inpaktip: Voor het inpakken zoek je ouderwetse plaatjes uit tijdschriften of boeken en die plak je op stevig bruin pakpapier. Wat ook mooi is om meerdere lagen vloepapier te gebruiken en daar de sfeerplaatjes op te plakken.
Daarna verzegelen met je plakzegel.

Lakstempelen

Lakstempelen met lakstaafje en lakstempel. Je kan bijvoorbeeld een cadeau origineel inpakken door het pakje te verzegelen met een lakzegel. Dit is een ludieke manier om een cadeau(tje) te verpakken. Meer info bij http://hobby.blogo.nl/?s=lakstempelen

Geplaatst door hobby.blogo.nl op Woensdag 27 juni 2018

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?