U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Lakstempelen met lakstaafje en lakstempel

Lakstempelen met lakstaafje en lakstempel

Geschreven door Elenea

Lakstempelen met lakstaafje en lakstempelLakstempelen met lakstaafje en lakstempel. Je kan bijvoorbeeld een cadeau origineel inpakken door het pakje te verzegelen met een lakzegel. Dit is een ludieke manier om een cadeau(tje) te verpakken. Je kan je cadeau dus een extra persoonlijk karakter meegeven door deze te verzegelen met een ouderwetse lakzegel. Deze maak je van staafjes lak en een lakstempel die je kan kopen in de betere kantoorboekhandel of online bij stempels.nl/lakstempels

Lakstempelen met lakstaafje en lakstempel

De lakstempel en het lakpistool die wij gebruikt hebben kun je bestellen bij stempels.nl/laksetjes

  1. Smelt de lakstaaf m.b.v. dit lakpistool.
  2. Laat de druppels gesmolten lak op het papier vallen en druk hierin met de koude lakstempel.
  3. Een mooie lakafdruk is het resultaat
  4. Overzicht van beschikbare kleuren geschikt voor dit pistool vind je bij Flexibele zegellak

Lakpistool en andere aanvullende accessoires vind je hier.

Inpaktip: Voor het inpakken zoek je ouderwetse plaatjes uit tijdschriften of boeken en die plak je op stevig bruin pakpapier. Wat ook mooi is om meerdere lagen vloepapier te gebruiken en daar de sfeerplaatjes op te plakken.
Daarna verzegelen met je plakzegel.

Lakstempelen

Lakstempelen met lakstaafje en lakstempel. Je kan bijvoorbeeld een cadeau origineel inpakken door het pakje te verzegelen met een lakzegel. Dit is een ludieke manier om een cadeau(tje) te verpakken. Meer info bij https://hobby.blogo.nl/?s=lakstempelen

Posted by hobby.blogo.nl on Wednesday, 27 June 2018

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com