U bevindt zich hier: Home » hobby » Unieke collages van creatieve vormgeefster

Unieke collages van creatieve vormgeefster

Geschreven door Elenea

Unieke collages van creatieve vormgeefsterUnieke collages van creatieve vormgeefster. De schoonheid van kleine dingen zien en dan collages maken van knipsels, prentjes, tekeningetjes, symbolen, tekst e.a. De kunstenares Anahatha Katkin kan dat. Ik las daarover in het tijdschrift Happinez.

Een collage is een kunstvorm waarbij je gebruik maakt van uitgeknipte of gescheurde stukken papier, die met lijm op steviger papier of op schildersdoek geplakt worden. Andere materialen die je kunt gebruiken zijn: knipsels uit tijdschriften (tekst, foto’s, advertenties), stukjes stof, lintjes, sierband, zand, delen van originele foto’s, tekeningen, gescheurde stukjes van een mislukte aquarel.

Vind hier meer over collages maken.

Unieke collages van creatieve vormgeefster

Ik werd gelijk geraakt door de creatieve vormgeving. Zo kan je iets persoonlijks maken, een soort levensverhaal als kunstwerk. Geniet ervan en laat je inspireren via haar website.
Op de website anahataart.com vind je een link naar PaPaYa.com, een webwinkel die door de moeder van de kunstenares wordt gerund. Daar kan je ook het een en ander bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com