Gerelateerde artikelen

  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
  • Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan
  • Insecten prepareren is ook een hobby Insecten prepareren is ook een hobby
  • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
  • Oost Indische kers geeft inspiratie Oost Indische kers geeft inspiratie
  • Tiffany lamp zelf maken met dit gratis ontwerp Tiffany lamp zelf maken met dit gratis ontwerp
hobby

Unieke collages van creatieve vormgeefster

Unieke collages van creatieve vormgeefsterUnieke collages van creatieve vormgeefster. De schoonheid van kleine dingen zien en dan collages maken van knipsels, prentjes, tekeningetjes, symbolen, tekst e.a. De kunstenares Anahatha Katkin kan dat. Ik las daarover in het tijdschrift Happinez.

Een collage is een kunstvorm waarbij je gebruik maakt van uitgeknipte of gescheurde stukken papier, die met lijm op steviger papier of op schildersdoek geplakt worden. Andere materialen die je kunt gebruiken zijn: knipsels uit tijdschriften (tekst, foto’s, advertenties), stukjes stof, lintjes, sierband, zand, delen van originele foto’s, tekeningen, gescheurde stukjes van een mislukte aquarel.

Vind hier meer over collages maken.

Unieke collages van creatieve vormgeefster

Ik werd gelijk geraakt door de creatieve vormgeving. Zo kan je iets persoonlijks maken, een soort levensverhaal als kunstwerk. Geniet ervan en laat je inspireren via haar website.
Op de website anahataart.com vind je een link naar PaPaYa.com, een webwinkel die door de moeder van de kunstenares wordt gerund. Daar kan je ook het een en ander bestellen.