U bevindt zich hier: Home » kinderfeest » Voorbeelden schminken kinderen en volwassenen

Voorbeelden schminken kinderen en volwassenen

Geschreven door Elenea

Voorbeelden schminken kinderenVoorbeelden schminken kinderen (en volwassenen) want binnenkort is het weer carnaval op de school. En dan moeten ze natuurlijk geschminkt te worden. Het is moeilijk om leuke en originele voorbeelden te vinden. Bij grimas.nl wordt het heel goed uitgelegd. Je kan er ook allerlei producten en boekjes online bestellen.

Heel veel originele grimeer tips en ze worden allemaal stap voor stap duidelijk uitgelegd.
Hieronder vind je het voorbeeld van een Chineesje grimeren.

Wil je zelf kunnen schminken, dan hoef je helemaal niet goed te kunnen tekenen, met behulp van de juiste kwasten, kwalitatief goede schmink en duidelijke stap-voor-stap uitleg kom je een heel eind. Soms is het handig om sjablonen te gebruiken.

Voorbeelden schminken kinderen en volwassenen

grimas.nl

grimas.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com