Gerelateerde artikelen

  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Vlinders haken met gratis haakpatronen Vlinders haken met gratis haakpatronen
  • Breipatroon feestelijk handtasje breien Breipatroon feestelijk handtasje breien
  • Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen
  • Gratis haakpatroon sprei met schelpen Gratis haakpatroon sprei met schelpen
  • Grappige beesten haken is makkelijk Grappige beesten haken is makkelijk
hobby

Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg

Kop en schotel haakpatroon en werkuitlegKop en schotel haakpatroon en werkuitleg. Kop en schotel haken of breien. Ben jij op zoek naar een (gratis) haakpatroon van een thee- of koffiekopje of ander serviesgoed, dan vind je hier enkele links. Weet jij er meer, laat het ons weten in een reactie !!!!
Maak van verschillende patroontjes een heel servies met lekkere hapjes ……..

Kop en schotel haakpatroon of breipatroon

Bij haken wordt vaak over fantasie steken gesproken, maar eigenlijk is dit niet juist. Haken bestaat uit de basis steken: lossen, vasten en stokjes. Op deze steken wordt gevarieerd door de steek te halveren of te verdubbelen. De combinatie van deze verschillende steken en de volgorde van haken geeft fantasie steken of liever fantasiepatronen. De benaming van een fantasiepatroon kan variëren, je kunt dus hetzelfde patroon onder verschillende namen terug vinden. Bekijk de fantasiepatronen hier.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?