U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg

Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg

Geschreven door Elenea

Kop en schotel haakpatroon en werkuitlegKop en schotel haakpatroon en werkuitleg. Kop en schotel haken of breien. Ben jij op zoek naar een (gratis) haakpatroon van een thee- of koffiekopje of ander serviesgoed, dan vind je hier enkele links. Weet jij er meer, laat het ons weten in een reactie !!!!
Maak van verschillende patroontjes een heel servies met lekkere hapjes ……..

Kop en schotel haakpatroon of breipatroon

Bij haken wordt vaak over fantasie steken gesproken, maar eigenlijk is dit niet juist. Haken bestaat uit de basis steken: lossen, vasten en stokjes. Op deze steken wordt gevarieerd door de steek te halveren of te verdubbelen. De combinatie van deze verschillende steken en de volgorde van haken geeft fantasie steken of liever fantasiepatronen. De benaming van een fantasiepatroon kan variëren, je kunt dus hetzelfde patroon onder verschillende namen terug vinden. Bekijk de fantasiepatronen hier.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

toos februari 25, 2011 - 12:35 pm

Hallo,

Graag zou ik het theeservies en de cupcakes haken. Maar…hoe kom ik aan de patroontjes?

groet

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com