Gerelateerde artikelen

  • Tips om zelf engeltjes te maken Tips om zelf engeltjes te maken
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Patroon roos haken met leuke haakpatronen Patroon roos haken met leuke haakpatronen
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Simpel snel haakpatroon kindermutsje Simpel snel haakpatroon kindermutsje
  • Konijntje maken door vierkant te breien Konijntje maken door vierkant te breien
hobby

Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg

Kop en schotel haakpatroon en werkuitlegKop en schotel haakpatroon en werkuitleg. Kop en schotel haken of breien. Ben jij op zoek naar een (gratis) haakpatroon van een thee- of koffiekopje of ander serviesgoed, dan vind je hier enkele links. Weet jij er meer, laat het ons weten in een reactie !!!!
Maak van verschillende patroontjes een heel servies met lekkere hapjes ……..

Kop en schotel haakpatroon of breipatroon

Bij haken wordt vaak over fantasie steken gesproken, maar eigenlijk is dit niet juist. Haken bestaat uit de basis steken: lossen, vasten en stokjes. Op deze steken wordt gevarieerd door de steek te halveren of te verdubbelen. De combinatie van deze verschillende steken en de volgorde van haken geeft fantasie steken of liever fantasiepatronen. De benaming van een fantasiepatroon kan variëren, je kunt dus hetzelfde patroon onder verschillende namen terug vinden. Bekijk de fantasiepatronen hier.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?