U bevindt zich hier: Home » hobby » Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters

Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters

Geschreven door Elenea

Bouwplaat hamster op scooter voor kleutersBouwplaat hamster op scooter is leuk voor kinderen om op een regenachtige middag in elkaar te knutselen. Met de AH-knutselkaart van de hamsterscooter kan je direct aan de slag en het resultaat vinden de kleuters super leuk.

Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters

Je print de werktekening op stevig papier en je knipt de onderdelen netjes uit. Je kan eventueel de werktekening vergroten met een kopieerapparaat (uiteraard ook op stevig papier !!!). De kinderen versieren de witte vlakken en zet de hamsterscooter in elkaar. Hieronder vind je de beschrijving en de tekening om hem in elkaar te knutselen op een regenachtige dag.

  • De werkbeschrijving van de hamsterscooter
  • De werktekening voor de hamsterscooter

bouwplaat hamster op motor nw

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com