Gerelateerde artikelen

  • Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen
  • Stof afbinden en verven in de magnetron Stof afbinden en verven in de magnetron
  • Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop Creatief met lege plastic flessen met of zonder dop
  • Vlieger maken met grote plastic draagtas Vlieger maken met grote plastic draagtas
  • Feestverlichting maken met plastic bekertjes Feestverlichting maken met plastic bekertjes
  • Simpel snel haakpatroon kindermutsje Simpel snel haakpatroon kindermutsje
hobby

Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters

Bouwplaat hamster op scooter voor kleutersBouwplaat hamster op scooter is leuk voor kinderen om op een regenachtige middag in elkaar te knutselen. Met de AH-knutselkaart van de hamsterscooter kan je direct aan de slag en het resultaat vinden de kleuters super leuk.

Bouwplaat hamster op scooter voor kleuters

Je print de werktekening op stevig papierĀ en je knipt de onderdelen netjes uit. Je kan eventueel de werktekening vergroten met een kopieerapparaat (uiteraard ook op stevig papier !!!). De kinderen versieren de witte vlakken en zet de hamsterscooter in elkaar. Hieronder vind je de beschrijving en de tekening om hem in elkaar te knutselen op een regenachtige dag.

  • De werkbeschrijving van de hamsterscooter
  • De werktekening voor de hamsterscooter

bouwplaat hamster op motor nw

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?