U bevindt zich hier: Home » hobby » Hanglamp maken van gebruikte wijnglazen

Hanglamp maken van gebruikte wijnglazen

Geschreven door Elenea

Hanglamp maken van gebruikte wijnglazenHanglamp maken van gebruikte wijnglazen. Hanglamp gemaakt van een groot frame van een lampenkap en veel wijnglazen. De dragers waar de glazen aan hangen moet je wel goed kunnen buigen en vast solderen.

Hanglamp maken van gebruikte wijnglazen

Als je op- de foto klikt, kan je duidelijk zien hoe het een en ander gemaakt is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?