U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Twee taarten bakken met slimme taartvorm

Twee taarten bakken met slimme taartvorm

Geschreven door Elenea

Twee taarten bakken met slimme taartvormTwee taarten bakken met slimme taartvorm. Twee soorten halve taarten bakken kan met deze slimme taartvorm. Dat is toch wel handig. Een tussenschot verdeelt de vorm in twee helften. Dus je bakt een hartige taart tegelijk met en zonder vlees voor de meeëtende vegetariër.

Twee taarten bakken met slimme taartvorm

Of een appeltaart met en zonder rozijnen ……

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?