U bevindt zich hier: Home » hobby » Regen en slecht weer en binnen spelen tips

Regen en slecht weer en binnen spelen tips

Geschreven door Elenea

Regen, slecht weer en binnen spelenRegen en slecht weer en binnen spelen tips. Hieronder nog enkele tips voor het binnenspelen van de kinderen. Bedenk wel dat je hiervoor BIJTIJDS de benodigdheden bij elkaar verzameld hebt.

Regen en slecht weer en binnen spelen tips

  • Geef peuters en kleuters een stapel tijdschriften en reclameblaadjes. Laat ze gewoon lekker scheuren en plakken op een groot stuk behang.
  • Verzamel in een verkleedkist, mand of doos oude kleding en accessoires.  Er is niets leuker voor de kids dan verkleden. Doe er ook wat gewone lappen stof in, waarmee ze een cape kunnen maken, een tent kunnen bouwen of zelf een kledingstuk kunnen verzinnen. Schoenen met hakken doen het ook altijd goed !!!!
  • Meer creatieve tips voor binnen spelen vind je hier.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?