Gerelateerde artikelen

 • Schoenendoos wordt kleurige opbergdoos Schoenendoos wordt kleurige opbergdoos
 • Letterbak nieuwe look geven is recyclen Letterbak nieuwe look geven is recyclen
 • Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven
 • Picknickmand nieuwe voering geven doe je zo Picknickmand nieuwe voering geven doe je zo
 • Patchwork kussen maken van labels uit kleding Patchwork kussen maken van labels uit kleding
 • Gratis patroon peuter luierbroekje Gratis patroon peuter luierbroekje
hobby

Kerstboom in blik is duurzaam alternatief

Kerstboom in blik is duurzaam alternatiefKerstboom in blik is duurzaam alternatief. Voor dit jaar een beetje aan de late kant, maar onthou het voor het volgende jaar, een kerstboom-in-blik. Je maakt het blikje open, je geeft het iedere dag water en binnen enkele weken heb je een zelf gekweekt mini kerstboompje.

Kerstboom in blik is duurzaam alternatief

In het blik zit een sparrenzaadje, welke na enkele dagen water tot leven komt. Het kerstboompje kan tot 20 centimeter groot worden. In het blikje zitten alle benodigde stoffen die het zaad van de kerstboom nodig heeft om te groeien. Volgens de leverancier kan het boompje 20 cm groot worden…..
Heb je een tuin en weet je er mee om te gaan, dan kan je het kerstboompje in de tuin planten en het volgend jaar weer gebruiken.
Duurzamer kan bijna niet !

Het kerstboompje heeft natuurlijk wel water en tijd nodig om te groeien. In het blik zitten alle nodige voedingsstoffen die het kerstboompje nodig heeft om te groeien. Zolang het blik niet geopend is kan je het enkele maanden bewaren. Je kunt kiezen voor 1 kerstboom in blik of een set-aanbieding van 3 kerstbomen in blik.

Eigenschappen Kerstboom in blik:

 • Plantje in blik
 • Alle voedingsstoffen zitten in het blik
 • Af en toe water geven
 • Ongeopend enkele maanden houdbaar
 • Keuze tussen 1 of 3 blikken

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?