U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Servetten vouwen als kaars op feesttafel

Servetten vouwen als kaars op feesttafel

Geschreven door ellenhobby

Servet vouwen als kaars op feesttafelServetten vouwen als kaars op feesttafel. Tijdens een feestelijk etentje is het leuk om de tafel te versieren met (papieren) servetten gevouwen als kaarsen. Je kunt het ook maken van stoffen servetten. Effen servetten, gekleurde of gedessineerde servetten. Afhankelijk van hoe jij je feesttafel aankleedt.

Servet vouwen als kaars op feesttafel

Je vouwt servetten eventueel met de kinderen. Zij vinden het leuk om een servet te vouwen en op die manier te helpen met het feestelijk aankleden van de tafel. Bekijk de video en je weet hoe je een servet als kaars kunt vouwen. Voor nog meer servet vouwtechnieken met duidelijke stap voor stap afbeeldingen,  klik je op  napkinfoldingguide.com

 

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

krop december 10, 2014 - 12:49 pm

Geen video beschikbaar voor kaars servetten

Reageer
Elenea december 10, 2014 - 2:56 pm

@marthakrop. Alles weer in orde !!!!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com