Gerelateerde artikelen

  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen
  • Kaarsen versieren met servetten techniek Kaarsen versieren met servetten techniek
  • Kandelaar veranderen in een fotolijst Kandelaar veranderen in een fotolijst
  • Theekop met kaars zelf maken doe je zo Theekop met kaars zelf maken doe je zo
  • Appel als kaarsenkandelaar zelf maken Appel als kaarsenkandelaar zelf maken
hobby

Servetten vouwen als kaars op feesttafel

Servet vouwen als kaars op feesttafelServetten vouwen als kaars op feesttafel. Tijdens een feestelijk etentje is het leuk om de tafel te versieren met (papieren) servetten gevouwen als kaarsen. Je kunt het ook maken van stoffen servetten. Effen servetten, gekleurde of gedessineerde servetten. Afhankelijk van hoe jij je feesttafel aankleedt.

Servet vouwen als kaars op feesttafel

Je vouwt servetten eventueel met de kinderen. Zij vinden het leuk om een servet te vouwen en op die manier te helpen met het feestelijk aankleden van de tafel. Bekijk de video en je weet hoe je een servet als kaars kunt vouwen. Voor nog meer servet vouwtechnieken met duidelijke stap voor stap afbeeldingen,  klik je op  napkinfoldingguide.com

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?