Gerelateerde artikelen

  • Een eigen poppenhuis bouwen Een eigen poppenhuis bouwen
  • Creativiteit ontwikkelen en stimuleren Creativiteit ontwikkelen en stimuleren
  • Jaarwisseling vieren met traditie Jaarwisseling vieren met traditie
  • Sfeerlichtje maken door printen op goudpapier Sfeerlichtje maken door printen op goudpapier
  • Kerstballen oud een nieuwe look geven Kerstballen oud een nieuwe look geven
  • Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips Bloemen en bladeren drogen doe je met deze tips

Laser graveren en snijden in veel materialen

Laser graveren en snijden in veel materialen. Met het toepassen van deze techniek  kan je de meest uiteenlopende gravures meken in bijna alle materialen. Lasergraveren heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele graveertechnieken. Bijvoorbeeld hoge kwaliteit en resolutie, snel, flexibel en contactloos. Doordat de laserstraal een zeer kleine diameter heeft, biedt het de mogelijkheid hele fijne lijnen of punten in een materiaal aan te brengen. Hierdoor kunnen ook foto’s en logo’s hoogwaardig gegraveerd worden.

Laser graveren en snijden in veel materialen

Een heel fijn materiaal om met de laser te snijden is plexiglas. Plexiglas is beschikbaar in verschillende diktes en kleuren. Harm geeft een voorbeeld hoe je op basis van een op Internet gevonden tekening een heel leuk hangertje van zwart plexiglas van 3mm dik kunt maken.

Harm Verbeek is gestart met een 1-mans shoppie voor laser graveren en laser snijden. Met de laser kun je heel mooi snijden en graveren in allerlei materiaal: metaal, paper, hout, leer, glas. Hij kan tot 64 x 44 cm plaatmateriaal verwerken en biedt de service aan aan hobbyisten, kunstenaars en ontwerpers.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?