Gerelateerde artikelen

  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen
  • Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood
  • Organza tafelkleed vlechten en naaien Organza tafelkleed vlechten en naaien
  • Japanse tape om te versieren, scheuren, decoreren Japanse tape om te versieren, scheuren, decoreren
  • Kleurplaten Valentijn origineel en vrolijk Kleurplaten Valentijn origineel en vrolijk

Kleuren met vette kleurpotloden is verslavend

Kleuren met vette kleurpotloden is verslavendKleuren met vette kleurpotloden is verslavend. Lyra kleurpotloden zijn verslavend fijn om mee te werken. Het geheim van deze vette potloden zit in de extra dikke kleurstift in het hart van het potlood. De potloden hebben een hoogwaardig pigment gehalte. Hierdoor zijn de kleuren intenser. De zeskantige vorm ligt prettig in de hand. Ook zijn deze kleurpotloden geschikt voor kinderen, want ze zijn CE-goedgekeurd en Pro Natura, dus kluiven geeft geen problemen.

Kleuren met vette kleurpotloden is verslavend

De potloden hebben een hoogwaardig pigment gehalte. Hierdoor zijn de kleuren intenser. De zeskantige vorm ligt prettig in de hand. Ook zijn deze kleurpotloden geschikt voor kinderen, want ze zijn CE-goedgekeurd en Pro Natura, dus kluiven geeft geen problemen

Kleuren is gezond voor alle leeftijden en is voor kinderen, jongeren en volwassenen een rustgevende bezigheid. Kleur aanbengen is een simpele activiteit. Door te kleuren zullen negatieve gedachtes vervangen worden door rust in je hoofd. Je kiest de kleuren om jouw tekening te voltooien. Het repeterende en terugkomende aspect van het inkleuren dwingt je geest om te focussen, waardoor storende gedachtes naar de achtergrond verdwijnen. Tegelijkertijd stimuleert de samenwerking tussen de linker en rechter hersenhelft om alert en bewust te blijven.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?