Gerelateerde artikelen

  • Huis als kast in de kinderkamer Huis als kast in de kinderkamer
  • Inspiratie uit patroon klein stukje behang Inspiratie uit patroon klein stukje behang
  • Gezond en creatief jaar 2019 Gezond en creatief jaar 2019
  • Kandelaar veranderen in een fotolijst Kandelaar veranderen in een fotolijst
  • Sfeerlichtje maken door printen op goudpapier Sfeerlichtje maken door printen op goudpapier
  • Kerstballen oud een nieuwe look geven Kerstballen oud een nieuwe look geven

Bloembollen in oude potten en vazen

Bloembollen in oude potten en vazen. In het voorjaar laat je de bloembollen tot bloei komen in oude potten en vazen. Hiervoor struin je rommelmarkten, kringloopwinkels, braderieen en opruimingen af. Je koopt voor een paar centen de vergane glorie, geef ze desnoods met watervaste verf een passend kleurtje.

Bloembollen in oude potten en vazen

Doe de potaarde er in met de al iets uitgelopen bloembollen zoals tulpen, narcissen, hyacinthen, krokussen, blauwe druifjes of kleine lentebloeiers zoals de fijne kievitsbloemen of de gentiaan gecombineerd met een kleine palmpje, een excentrieke alocasia of de groenwitte calathea. Bloembollen in oude potten en vazen

Je zal zien dat je een nieuwe lifestyle creeert.
Hoe koeler je de bloembollen zet, hoe langer plezier je ervan hebt. Geef 1 x per week een klein beetje water.
De uitgebloeide bolletjes doe je in de grond in de tuin en volgend jaar heb je er daar weer plezier van.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?