Gerelateerde artikelen

  • Vlinders haken met gratis haakpatronen Vlinders haken met gratis haakpatronen
  • Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden
  • Letterbak nieuwe look geven is recyclen Letterbak nieuwe look geven is recyclen
  • Picknickmand nieuwe voering geven doe je zo Picknickmand nieuwe voering geven doe je zo
  • Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken
  • Patchwork kussen maken van labels uit kleding Patchwork kussen maken van labels uit kleding
hobby

Gratis patroon peuter luierbroekje

Wil je graag luierbroekjes uitproberen, maar geef je liever de voorkeur aan de wasbare variant? Er zijn ook wasbare luierbroekjes! Deze hebben geen klittenband- of drukknoopjes, maar alleen elastiek aan de bovenkant, waardoor ze net zo makkelijk in gebruik zijn als wegwerpluierbroekjes.Gratis patroon peuter luierbroekje. Met dit gratis patroon maak je in een handomdraai verschillende peuterbroekjes voor kinderen van rond de twee jaar.
Zoek een zacht soepel stofje en je kan direct beginnen.

Gratis patroon peuter luierbroekje

Luierbroekjes zijn luiers zonder plakstrip. Je trekt het luierbroekje aan bij je baby als een onderbroekje. Zo kan je de baby verschonen terwijl hij/zij staat.

Dit luierbroekje dat je zelf maakt is dus wasbaar. Heeft dus geen klittenband of drukknoopjes, maar alleen elastiek aan de bovenkant, waardoor ze net zo makkelijk in gebruik zijn als wegwerpluierbroekjes.

Klik op thehappynetwork.org.nz

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?