Gerelateerde artikelen

  • Simpel en snel bloemenschaal maken Simpel en snel bloemenschaal maken
  • Muur decoreren met origineel zelfmaak idee Muur decoreren met origineel zelfmaak idee
  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Vlinders haken met gratis haakpatronen Vlinders haken met gratis haakpatronen
  • Breipatroon feestelijk handtasje breien Breipatroon feestelijk handtasje breien
  • Picknickmand nieuwe voering geven doe je zo Picknickmand nieuwe voering geven doe je zo
hobby

Decoratie haken en breien met originele patronen

Decoratie haken en breien met originele patronenDecoratie haken en breien met originele patronen. Decoreren doe je met haakpatronen en breipatronen van kleine objecten, zoals bloemen, fruit, dieren, popjes, groenten en/of insecten. Deze gehaakte of gebreide decoraties zijn leuk om tassen, sieraden en kleding mee te versieren. Daarom is het fijn om direct aan de slag te kunnen met de gratis patronen onderaan in dit atikel.

Decoratie haken en breien met originele patronen

Originele patronen vind je in het boek 100 bloemen om te haken en te breien. Dit boek is opgedeeld in vier delen en voorzien van veel kleurenfoto’s. Het eerste vormt de basis met uitleg over materialen, gereedschap, afkortingen en technieken.
Leuk om cadeau te geven en zeker leuk om cadeau te krijgen. De volgende boeken hebben ook verrassende patronen.

Daarom alvast om direct te beginnen hier enkele leuke gratis patronen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?