U bevindt zich hier: Home » hobby » Jasseron armband maken met werkbeschrijving

Jasseron armband maken met werkbeschrijving

Geschreven door Elenea

Jasseron armband maken met werkbeschrijvingJasseron armband maken met werkbeschrijving. Wil je zelf een mooie jasseron armband maken, dan vind je hieronder de werkbeschrijving. De onderstaande werkuitleg heb ik ontvangen van Bianca van de website bijuwels.com

Jasseron armband maken met werkbeschrijving

HJasseron armband maken met werkbeschrijvinget is ook als zelfmaakpakket te bestellen is bij Bijuwels

  • KORTING: Als je een bestelling plaatst bij Bijuwels met vermelding van de actiecode HB2010 , dan ontvang je 10% korting. De korting wordt automatisch verrekend en is geldig tm 30/09/2010

Werkbeschrijving Jasseron armband
Benodigdheden:
Gecoated staaldraad 30 cm, Circa 50 cm jasseron 5 mm, 4 knijpkralen, 2 dubbele ringetjes (ook wel sleutelhanger ringetjes genoemd), 1 slot, 16 tot 17 facetgeslepen kralen of bicone kralen (8mm), Platbektang, Rondbektang, Kniptang.

Jasseron armband maken

Werkwijze: Open 16 of 17 jasseron ringetjes met het rondbek tangetje door het tangetje in een van de ringen te zetten en voorzichtig open te duwen. Leg de jasseron nu dubbel, zodat je echt 1 schakel in het midden hebt. Sla nu aan beide kanten 1 schakel over en haal hier een losse schakel doorheen.

Knijp de schakel weer dicht met een platbek tangetje.
Sla aan beide kanten weer 1 schakel over en bevestig de volgende 2 weer aan.
Ga zo door zodat er een frame van jasseron ontstaat, afhankelijk van de polsmaat heb je ca 16 tot 17 open ringetjes nodig.
Neem nu het gecoated staaldraad en rijg hier 2 knijpkralen en een dubbel ringetje op. Haal de draad door de beide knijpkralen weer terug en trek de draad strak aan tegen het buigringetje (niet heel strak).

Knijp de knijpkraal plat en knip de overige draad af.
Rijg nu een kraal op de draad en haal deze onder de eerste schakel door die je hebt bevestigd.
Herhaal dit tot het laatste schakeltje.
Rijg nu weer 2 knijpkralen op de draad en haal en rijg er het laatste dubbele ringetje op.
Haal hem over het dubbele ringetje weer terug weer door de knijpkralen en knijp ze plat. Bevestig aan een van de dubbele ringetjes het slotje.
PRINT DE  Werkbeschrijving Jasseron armband

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Mirjam Harthoorn september 2, 2010 - 8:53 am

Zouden jullie wat aandacht willen besteden aan deze website? Vele workshops op creatief gebied die via de zoekmachine gemakkelijk te vinden zijn.
Zie ook onderstaand persbericht:
Vindjeworkshop.nl biedt gratis maatwerk
Vaak doorklikken, onduidelijke informatie en lang wachten op een reactie. Dat is wat iemand te wachten staat die op internet een passende workshop probeert te vinden. En het aanbod van workshops op internet groeit gestaag. Om in deze wirwar de nodige orde te scheppen, is er nu http://www.vindjeworkshop.nl. Deze site maakt het voor het eerst in Nederland mogelijk om in één oogopslag een workshop naar wens te vinden. Bovendien biedt de website gratis bemiddeling aan. “We blijven betrokken totdat er een match heeft plaatsgevonden tussen workshopaanbieder en -zoeker”, aldus initiatiefnemer Mirjam Harthoorn.

Snelheid, gemak en service
De invulling van een vrijgezellenfeestje, een dagje uit met familie of met vrienden of het ontwikkelen van een persoonlijke hobby. Vindjeworkshop.nl biedt workshops voor elke gelegenheid en voor elke locatie – dus ook aan huis. Opgeven kan direct via de site, voor zowel groepen als individuen. Indien gewenst neemt Vindjeworkshop.nl daarna contact op. Harthoorn: “Samen met de aanvrager willen we tot een goede match komen. Stel dat een workshop niet op de voorkeursdatum kan worden aangeboden, dan helpen wij om een alternatieve datum of onderwerp te vinden.” Bezoekers kunnen met de geavanceerde zoekmachine eenvoudig hun voorkeur aangeven voor onderwerp, locatie en prijs tegelijk.

Extra korting
Een maandelijkse nieuwsbrief houdt iedereen op de hoogte die interesse heeft in workshops. Deze digitale nieuwsbrief vertelt over nieuwe workshops, acties en ervaringen van workshopdeelnemers. Wie via Vindjeworkshop.nl een workshop volgt, ontvangt na afloop 10% korting op een volgende workshop. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te bestellen. Een workshop is leerzaam en leuk, daarom is de slogan van Vindjeworkshop.nl: Leren, lachen, leven!

Voor verdere informatie over dit persbericht:
Mirjam Harthoorn
Oprichter Vindjeworkshop.nl
06-46504229

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com