U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Vlinders haken met gratis haakpatronen

Vlinders haken met gratis haakpatronen

Geschreven door Elenea

Vlinders haken met gratis haakpatronenVlinders haken met gratis haakpatronen. Een vlinder haken is makkelijk en leuk om je tas, plantenbak, cadeautjes, kleding e.a. mee te versieren. Haken is een handwerktechniek waarbij je met een haaknaald en haakgaren verschillenden lussen kunt maken. Belangrijk is dat je met al die lussen (haaksteken) een mooi patroon kunt haken.
Klik hier voor uitleg van verschillende haaksteken.

Vlinders haken met gratis haakpatronen

Met deze gratis patronen en video uitleg kan je direct aan de slag met restjes garen, die je vast wel in huis hebt. Het haakgaren met een mooi effect is garen met een glans. maak hier een keuze uit verschillende haakgarens.

Schrijf je in voor de hobby.blogo nieuwsbrief, zodat je wekelijks
op de hoogte blijft van de nieuwste tips en ideeën!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com