Gerelateerde artikelen

  • Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden
  • Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken
  • Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen
  • Gratis haakpatroon sprei met schelpen Gratis haakpatroon sprei met schelpen
  • Grappige beesten haken is makkelijk Grappige beesten haken is makkelijk
  • Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood
hobby

Vlinders haken met gratis haakpatronen

Vlinders haken met gratis haakpatronenVlinders haken met gratis haakpatronen. Een vlinder haken is makkelijk en leuk om je tas, plantenbak, cadeautjes, kleding e.a. mee te versieren. Haken is een handwerktechniek waarbij je met een haaknaald en haakgaren verschillenden lussen kunt maken. Belangrijk is dat je met al die lussen (haaksteken) een mooi patroon kunt haken.
Klik hier voor uitleg van verschillende haaksteken.

Vlinders haken met gratis haakpatronen

Met deze gratis patronen en video uitleg kan je direct aan de slag met restjes garen, die je vast wel in huis hebt. Het haakgaren met een mooi effect is garen met een glans. maak hier een keuze uit verschillende haakgarens.

Schrijf je in voor de hobby.blogo nieuwsbrief, zodat je wekelijks
op de hoogte blijft van de nieuwste tips en ideeën!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?