U bevindt zich hier: Home » hobby » Spelletjes bij een kinderpartijtje thuis

Spelletjes bij een kinderpartijtje thuis

Geschreven door Elenea

Spelletjes bij een kinderpartijtje thuisSpelletjes bij een kinderpartijtje thuis. Geen spectaculaire dure kinderpartijtjes. Maar organiseer een spelletjesmiddag thuis en laat iedereen winnen!
Schenk een glaasje ranja en de traktatie is een zelfgemaakte pannenkoekentaart  (LET OP: hou de taart simpel zodat alle kinderen het lusten en de taart is zeker voor 8-12 kinderen hoor!!!!).
Print het recept vrolijke feestelijke pannenkoekentaart

Spelletjes bij een kinderpartijtje thuis

De spelletjes kunnen zijn:

 • zaklopen
 • blikgooien: Stapel meerdere lege blikken op tafel en pak drie paar sokken die je in elkaar doet tot een balletje en die je dan gebruikt als ballen.
 • koekhappen: Span een touw op de juiste haphoogte en hang daar plakken ontbijtkoek aan en laat de kinderen geblinddoekt happen, wie het eerste de koek op heeft krijgt een aantal punten
 • bliklopen (steltlopen) : Prik in vier blikken aan beide zijkanten een gaatje en trek daar een touw door welke zo lang is dat de kinderen, wanneer ze er op gaan staan, de blikken kunnen laten bewegen.
 • stoelendans
 • ezeltje prik : Teken een ezel op een vrij groot papier en maak dat vast op een deur, muur of prikbord. Maak een staart van stukjes touw, die je vastmaakt aan een grote punaise. Het is de bedoeling dat kinderen om beurten geblinddoekt worden. Met de blinddoek om proberen ze zo dicht mogelijk de staart op de juiste plaats te krijgen. Degene die het dichtst bij zit, krijgt de meeste punten.
 • Spijkerpoepen: touw om je middel met daaraan aan de achterkant een touw met spijker, door de knieeen buigen en proberen de spijker in een op de grond staande fles te laten zakken.
 • De hartige traktatie op school is:
  steek met een vormpje rondjes of sterretjes uit een witte of lichtbruine boterham. Besmeer de minihapjes met leverpastei of smeerkaas en garneer met komkommer en ketchup.
  Succes gegarandeerd!
 • Meer spelletjes binnen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com