U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Kleurrijke én verantwoorde traktaties voor kinderen

Kleurrijke én verantwoorde traktaties voor kinderen

Geschreven door Elenea

Kleurrijke én verantwoorde traktaties voor kinderenKleurrijke én verantwoorde traktaties voor kinderen. Vrolijke traktaties met kaasproducten van de lachende koe “La Vache qui rit”. Iedere kinderverjaardag is het weer een uitdaging om met een leuke traktatie voor de dag te komen. Het liefste één die origineel is, niet al te veel tijd kost en ook nog eens verantwoord is.
La Vache qui rit
, het grootste familiemerk in smeerkaas en kaassnacks, helpt ouders graag een handje!

Kleurrijke én verantwoorde traktaties voor kinderen

Daarom kreeg Tine Harleman, auteur van diverse knutsel- en traktatieboeken, de opdracht om voor de producten van La Vache qui rit kleurrijke en originele traktaties te ontwikkelen. Het resultaat is een bonte verzameling dieren en figuren gemaakt van papier en karton als vrolijk omhulsel voor de Cheez Dippers, Puntjes, Apéricube en Smeerkaas. Er zijn traktaties in verschillende moeilijkheidsgraden, voor jongens en voor meisjes.

  • Alle kleurrijke én verantwoorde traktaties met duidelijke werkbeschrijvingen, patronen en tips vind je op lvqr.nl/traktatie

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com