U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Lampion maken met rest materialen

Lampion maken met rest materialen

Geschreven door Elenea

Lampion maken met rest materialen. Maak eigen lampionnen om de tuin te versieren. Met lege blikjes kan je de mooiste en simpelste lampionnetjes maken. Laat een volwassene de blikjes goed schoonmaken, de scherpe randjes wegwerken en gaatjes in het blik prikken. Markeer op het blikje met een zwarte stift de plekjes waar jij de gaatjes wil prikken. Voor meer uitleg, klik hier.

Lampion maken met rest materialen

Als laatste verf je de blikjes met acrylverf in je favoriete kleur, je zet een waxinelichtje onderin en je maakt een lang touw aan het blik vast, zodat je de lampion kunt ophangen. Daar moeten dan wel twee, drie of vier gaatjes voor in het blik

Als je liever geen lege blikjes gebruikt, dan kun je ook lege glazen potjes of lege kartonnen (melk-)pakken voor originele sfeerlichtjes voor in de tuin gebruiken.

Toch andere lampion maken, klik hier voor keuze en uitleg.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com