U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Sinterklaas vieren met weinig euro munten

Sinterklaas vieren met weinig euro munten

Geschreven door Elenea

Sinterklaas vieren met weinig euro munten

Sinterklaas vieren met weinig euro munten. Sinterklaas vieren is voor kinderen een van de hoogtepunten van het jaar, maar bezorgt veel ouders in financieel lastige tijden hoofdbrekens. Want hoe graag je het ook zou willen, soms is het behoorlijk lastig om aan je taken als hulp-sint te voldoen. Daarom zijn er veel tips te vinden bij uitmetkorting.nl om met een beperkt budget toch een leuk Sinterklaasfeest te vieren.

sinterklaas vieren met een kleine portemonneeSinterklaas is natuurlijk niet alleen een kinderfeest. Ook als je de basisschoolleeftijd al een tijd achter je hebt gelaten, is 5 december nog een gezellige avond, bijvoorbeeld met vrienden en familie. Daarom is er ook gedacht aan alle andere mensen die Sinterklaas vieren, bijvoorbeeld met een Sinterklaasspel of lekker eten.

Recept kruidnootjes

Kruidnootjes maak je eenvoudig zelf. Goedkoop en het hele huis gaat er lekker van ruiken. Het recept:

  • 250 gram zelfrijzend bakmeel
  • 100 gram zachte boter
  • 125 gram bruine suiker
  • 2 eetlepels speculaaskruiden
  • 3 eetlepels melk
  • snufje zout

Kneed alle ingrediënten tot een soepel deeg. Verwarm de oven voor op 150 graden. Maak kleine bolletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Na 20 minuten in de oven heb jij je eigen kruidnootjes gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com