U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » Woning karakter geven door combineren

Woning karakter geven door combineren

Geschreven door Elenea

Woning karakter geven door combinerenWoning karakter geven door combineren. Combineren doe je in je interieur met duur en goedkoop, modern en klassiek. Dit combineren geeft je interieur lef en karakter. Die eigen stijl maakt dat je je prettig voelt thuis en dat je niet in een showroom zit. Soms brengt een rare lamp op de juiste plek leven in je interieur. Gewoon doen !!!

Woning karakter geven door combineren

Hierover nog enkele tips om het interieur jouw goede karaktereigenschappen mee te geven.

  • Op een strakke effen gestoffeerde of lederen bank geeft een zelf gebreid kussen of een zelfgebreide sprei /plaid een rijk effect.
  • Snuffel naar bordjes die op elkaar passen. Varieer daarin met kleur, effen, bewerkt en vorm. Diversiteit geeft persoonlijkheid.
  • Hier en daar in je woning symmetrie terug laten komen geeft zichtbaar rust. Symmetrie is bijvoorbeeld een spiegel in het midden hangen of op de schoorsteen links en rechts dezelfde kandelaar plaatsen.
  • Wees voorzichtig met drukke dessins. Zorg dat ze opvallen en rust vinden in de directe omgeving. Als je een dessin wilt toepassen vraag dan altijd eerst een monstertje of maak er een duidelijke foto van en ervaar thuis hoe je dit gaat combineren
  • Dat oude kastje dat Oma altijd gebruikt heeft geef je een uniek plekje in huis. Laat het zoals het is en combineer dit oude kastje met strakke moderne dingen, waardoor het kastje extra aandacht krijgt. Geef dat kastje de ruimte. Je zal zien, dat Oma’s kastje een ereplekje heeft en je af en toe zal herinneren aan de mooie momenten met Opa en Oma.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

kroeft augustus 27, 2009 - 9:22 pm

Met het NCS kunt u snel en eenvoudig kleuren combineren. Zie http://www.ncskleuren.nl

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com