U bevindt zich hier: Home » hobby » Gratis cursus ‘Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen’

Gratis cursus ‘Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen’

Geschreven door Elenea
Gratis cursus 'Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen'

BRON: ronniedelcarmen

Gratis cursus ‘Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen’. Loes Vork en Monique Kemp zijn vriendinnen. Zij hebben een gratis cursus tekenen via Twitter.

Gratis cursus ‘Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen’

Veel mensen zeggen van zichzelf dat ze niet kunnen tekenen. Jammer eigenlijk! Daarom hebben Monique Kemp en Loes Vork een cursus bedacht: “Tekenen voor mensen die niet kunnen tekenen”. Het is een cursus die je gratis kunt volgen via Twitter. Het is een cursus met een knipoog. Kleine, gemakkelijke opdrachten om je aan het spelen te krijgen met pen en papier. Zodat je het plezier in tekenen (opnieuw) ontdekt.

De komende tijd zullen zij iedere week een les op Twitter plaatsen, via de account @SketchcrawlGoud. Zij gebruiken de hashtag #tvmdnkt en als je daarop klikt zie je alle tweets die over de cursus zijn verschenen.  Belangstellenden kunnen op ieder moment meedoen, via de genoemde hashtag zijn alle vorige lessen eenvoudig op te roepen.

Omdat Sketchcrawl een internationaal fenomeen is worden de lessen ook in het Engels gepubliceerd, met een eigen Hashtag:
A lot of people are convinced they cannot draw. Especially for them we present our online twitter class “Sketching for people who cannot draw”. Are you game?
The purpose of this class is to (re)discover the pleasure of drawing. #sfpwcnd 
It is a free online class through Twitter, so wherever you are in the world, you can join us at #sfpwcnd. Everybody is welcome. We will start very soon!

Cursisten en retweeters zijn van harte welkom, maar ook mensen die leuke ideetjes hebben voor nieuwe lessen. Jullie kunnen worden beloond met mentions, like-jes en #FF vermeldingen. Loes en Monique  hebben er zin in!

Gerelateerde artikelen

6 reacties

annelies Etienne december 3, 2011 - 7:37 am

jammer dat jullie het alleen op Twitter doen kan het ook op Facebook

Reageer
willy december 5, 2011 - 7:38 am

Cursus tekenen op facebook zou geweldig zijn!!!!

Reageer
wanda marie december 5, 2011 - 10:12 am

het is een super idee, maar ook mijn vraag is of het ook op Facebook kan.

Reageer
Gerry december 11, 2011 - 10:16 pm

Ik zou het ook heel graag op facebook zien, ik heb geen twitter en wil wel graag die lessen volgen.
Met vriendelijke groet,
Gerry

Reageer
mariska december 12, 2011 - 12:59 pm

een ontzttend leuk idee,maar…….graag op facebook

Reageer
Loes Vork december 29, 2011 - 10:46 am

Beste mensen! Sorry voor deze erg late reactie; we zagen julle vragen vandaag pas. Hartelijk dank voor jullie enthousiasme voor #tvmdnkt. Je kunt de cursus ook volgen door Loes Vork op Facebook te gaan volgen; dan kom je de lessen tegen tussen alle updates. Waarschijnlijk wel met vertraging hier en daar, omdat dit handmatig moet gebeuren (op Twitter hebben we alle lessen geprogrammeerd). Ook kun je onze blog in de gaten houden http://sketchcrawlgouda.blogspot.com/ , daar proberen we het ook een beetje bij te houden. En mocht je op Flickr zitten: daar kun je contacten met Fourchet en/of met MonkiesMooiste.
Veel plezier, en laat vooral ook het resultaat aan ons zien, dat vinden we leuk!
Hartelijke groet,
Loes Vork en Monique Kemp

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com