U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Snel tafelkleed idee met oud behang

Snel tafelkleed idee met oud behang

Geschreven door Elenea

Snel tafelkleed idee met oud behangSnel tafelkleed idee met oud behang. Ben je in een doe-het-zelf winkel of bouwmarkt, snuffel dan altijd even bij de behang restanten. Waarom? Nou, dan heb je altijd een betaalbaar, stevig, snel en schoon tafelkleed in huis.

Snel tafelkleed idee met oud behang

Als kerstkleed, bij verjaardagen, onder de oliebollen ……………
Uitrollen, op maat snijden, misschien hier en daar vastplakken ………………. klaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?