U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » doe het zelf allerlei » Hoe werken met sjablonen

Hoe werken met sjablonen

Geschreven door Elenea

Hoe werken met sjablonenHoe werken met sjablonen. Sjabloneren kan je op muren, op (kinder) meubels, op servies, noem maar op…… Je geeft je werk met verf en een sjabloon een nieuwe look. Je print de sjabloon van een site en snijdt deze netjes en secuur uit plastic of stevig karton.

Hoe werken met sjablonen

Om de sjabloon op zijn plaats te houden, spuit je de achterkant in met spuitlijm of tape je de sjabloon vast met licht plakkend dubbelzijdig tape. Doe niet te veel verf aan je kwast en tamponeer de verf op je object over het sjabloon. Laat goed drogen en verwijder voorzichtig de sjabloon. Hieronder enkele links naar sjablonen :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com