U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Kleurrijke vierkanten haken

Kleurrijke vierkanten haken

Geschreven door Elenea

Kleurrijke vierkanten hakenKleurrijke vierkanten haken. Nostalgisch is het haken van vierkanten(grannies). Naai en maas ze aan elkaar vast tot een seventies beddensprei of kussen voor op bed en in de serre. Je kunt ook de sprei of de kussen hoes kant en klaar kopen bij colourfuldots.com alwaar je dus ook inspiratie kunt op doen om zelf aan de slag te gaan.

Kleurrijke vierkanten haken

TIP : of haak een mooi omslagdoek in zachte kleuren. Voor het gratis patroon en voor het bestellen van het garen klik je op De Hobbydoos.nl of op de afbeelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?