U bevindt zich hier: Home » hobby » Patroon randje borduren

Patroon randje borduren

Geschreven door Elenea

Patroon randje bordurenPatroon randje borduren, een gratis borduurpatroon om een leuk randje te borduren op bijvoorbeeld een handdoek. Je kan natuurlijk ook dit kruissteekpatroon borduren op een zakdoek, een servet, een tafelkleed en/of tafelloper. Leuk voor in het voorjaar en rond Pasen.

Patroon randje borduren

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?