U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » doe het zelf allerlei » Zinken kledinghanger wordt verzamel rekje

Zinken kledinghanger wordt verzamel rekje

Geschreven door Elenea

Zinken kledinghanger wordt verzamel rekjeZinken kledinghanger wordt verzamel rekje. Heb jij (of je oma of moeder) nog ergens een zinken kledinghanger of koop hem in een old stuff winkel. Je kan de draadhangers ook hier kopen. De stomerij geeft de kleding terug aan een zinken kledinghanger, dus die kan je ook gebruiken.

Zinken kledinghanger wordt verzamel rekje

Heb je de zinken kledinghanger eenmaal in huis, dan kan je in de zinken kledinghanger met een tangetje hier en daar voorzichtig een lusje buigen, zodat je er allerlei lintjes en bandjes aan kunt hangen of kettingen en armbandjes. In ieder geval een verzamel rekje voor diverse snuisterijen om ze overzichtelijk en/of op kleur op te hangen.

Gezien bij Bloomingville.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com