U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Borduurpatroon papa vaderdag

Borduurpatroon papa vaderdag

Geschreven door Elenea

Borduurpatroon papa jarig en vaderdagBorduurpatroon papa jarig vaderdag. Met dit borduurwerk ben je zelf lekker bezig en kan je papa blij maken. Uiteraard is er ook een andere naam boven te borduren. Om (andere) letters te borduren kan je een keuze maken uit deze alfabet borduurpatronen.

Borduurpatroon papa jarig vaderdag

Voor mensen die graag borduren is er Round Robin. Dat is met verschillende mensen borduren aan 1 borduurwerk. Iedere deelnemer heeft een eigen borduurwerk, waar door iedere deelnemer van de round robbin een deel van wordt geborduurd. Iedere deelnemer kiest haar eigen borduurwerk en deze wordt via de post naar de volgende deelnemer gestuurd. Aan het eind van de ronde, ontvangt iedere deelnemer haar borduurwerk weer thuis.
Lees hier de werkwijze

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com